Tervetuloa Wonuwalin sivuille!

WONUWALI!

Esityksiä suurille ja pienille lavoille, afrikkalaisen tanssin, rumpujen ja muidenkin soitinten opetusta, soitinten korjausta... ilolla ja ammattitaidolla!

...on susun kieltä ja tarkoittaa "kiitos". Susun kieltä puhutaan Guineassa, läntisessä Afrikassa. Wonuwali-ryhmän musiikki ja tanssit ovat lähtöisin Guineasta ja sen naapurimaista Sierra Leonesta, Gambiasta, Norsunluurannikolta, Malista ja Senegalista. Kussakin maassa on suuri määrä etnisiä ryhmiä, joiden perinteisistä rytmeistä Wonuwali esittää omia sovituksiaan.

Ryhmän johtaja, tanssija-muusikko N'Fanly "Alya" Camara on kotoisin Guineasta ja saanut vankan ammattikoulutuksen koti-maassaan, jossa tanssi ja musiikki on arvostettua ja elävää perinnettä tänäkin päivänä. Wonuwalin taidokas joukko sekä tanssii että soittaa monenlaisia perinteisiä soittimia. Wonuwali on esiintynyt vuodesta 1998 festivaaleilla ja erilai-sissa tapahtumissa ympäri Suomea ja jopa Kiinassa asti. Ryhmän jäsenet kuuluvat alansa ehdottomiin huippuihin Suomessa ja ovat myös arvostettuja tekijöitä muualla maailmassa. Lisää heistä voit lukea kohdasta 'artistit'. Kuvia muusikoista ja Wonuwalin keikoilta löydät sekä 'artistit' sivuilta että kuva- ja videosivulta. Wonuwalin taiteilijat ovat myös tunnettuja pedagogeja, jotka opettavat eri puolilla Suomea sekä vakituisesti että tiiviskursseilla.